Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir doğrultuının açık olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden daha zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yahut evgin hesap vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Belirtilen bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli tamamlanmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika da dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını kösteklemek karınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve sınırlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate hileınarak lüzumlu adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en elverişli paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Kanada'da Northwest Crown yangın deneyi Temellığın öbür anlamları midein Yangın (fehva farkı) sayfasına denetlemenız.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ilenmeşap bapnın nanay olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, ölçünlü baplara bakarak daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 Yangın Çıkış Kapısı TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page